N&N Partners Apeldoorn Kantoorinrichting

Barkruk voor kantoor: veelzijdig en populair zitmeubel

Meer dan een kantinekruk

Een barkruk voor op kantoor maakt het mogelijk om even je benen te strekken. Daarom zie je deze kantoormeubelen niet alleen in  de kantine of het bedrijfsrestaurant. Juist ook voor een kort overleg aan een hoge tafel is een barkruk voor kantoor erg geschikt. Net zo goed kan het fijn zijn om tijdens het werken aan een zit-sta bureau gebruik te maken van dit populaire zitmeubel.

Voeg kleur en speelsheid toe aan je kantoor

Door hun hoogte en het veelal luchtige ontwerp geven barkrukken het kantoor een speels en dynamisch karakter. Ook kun je met deze zitmeubelen kleur toevoegen aan je bedrijf. Dat maakt dit kantoormeubilair eveneens geschikt voor gebruik in wachtruimtes, ontvangstruimtes en de entree.

N&N Partners biedt barkrukken in aansprekende kleuren en een grote verscheidenheid aan materialen. Van kunststof voor buiten tot luxe lederen uitvoeringen. Kies je voor barkrukken in dezelfde tint of juist een combinatie van diverse kleuren? Stel je eigen collectie barkrukken samen voor een diversiteit aan zitplekken en een kantoor met een levendige en eigentijdse uitstraling.

Welke barkruk kies jij?

Kiko

De Kiko barkruk voor kantoor heeft een open ontwerp en een comfortabele rugleuning. De barkruk is verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren en materialen, waaronder echt leder. Door de zitting in een ander materiaal uit te voeren dan de rugleuning, krijgt de barkruk een geheel eigen karakter. Het frame is verfijnd en toch oersterk door het gebruik van staal. Je maakt de barkruk persoonlijk door een detail toe te voegen, zoals sierknopen of een ingetrokken naad.

Kanvas

Een kunststof barkruk voor kantoor die licht is van gewicht en eveneens stapelbaar. Dat maakt deze barkruk ideaal voor borrels en andere feestelijke aangelegenheden. De kruk heeft een flexibele rugleuning, waardoor hij comfortabel zit. Zowel de zitting als het frame is leverbaar in verschillende kleuren. Ook kun je het zitgedeelte geheel of gedeeltelijk laten stofferen.

Air

De Air uit de collectie van het Italiaanse merk Gaberis geheel uit één vorm gemaakt. Net als de kantinestoel in deze serie bestaat de barkruk voor op kantoor volledig uit polypropyleen. Hierdoor is het zitmeubel ook geschikt voor buiten. Dat is handig als de borrel, verjaardag of het jubileum op een mooie dag plaatsvindt. De barkruk is tevens stapelbaar en kan daarmee gemakkelijk worden opgeruimd. Ideaal is dat de kruk uit voorraad leverbaar is in maar liefst zeven aansprekende kleuren.

Stel ons je vragen over de barkruk

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op.
Je kunt ons ook telefonisch bereiken op 055-5401004.