N&N Partners Apeldoorn Afval scheiden op kantoor prullenbak nodig

De musthave afvalbak voor het scheiden van afval op kantoor.

De afvalbak, niet zomaar een bak

Kies je voor de afvalbak, dan kies je voor bewust. Papier, glas en gft, plastic, metaal of drinkkartons, je bepaalt zelf hoeveel onderscheid je maakt. De bak past zich wel aan.

De afvalbakken zijn niet alleen mooi, maar zijn ook milieubewust. Zo zijn ze 100% recyclebaar, door en door sterk én circulair. Met de afvalbak scheid je niet alleen afval op kantoor, maar lever je ook een bijdrage aan een betere planeet. Een mooi ontwerp, dat jou niets extra’s kost en onze aardbol alleen maar iets oplevert. Een schoon uiterlijk en een schone wereld gaan hand in hand.

Afval scheiden op kantoor is vanaf nu simpel!

  • Oersterk design

  • Maatschappelijk verantwoord (duurzaam) ondernemen

  • Besparen op de afvalkosten

  • Ontworpen vanuit onze horeca-ervaring

  • Bestaat voor 98% uit recyclebaar materiaal.

Val op met deze afvalbak

Bewust, mooi en oersterk. Deze afvalbak maakt het verschil. Niet alleen bij het afval scheiden op kantoor, maar ook door zijn duurzaamheid. Een goed ontwerp, praktisch en stijlvol. Deze afvalbakken zijn niet alleen mooi, maar ook zijn ze handig te verplaatsen door de handige handvatten en zwenkwieltjes. De binnenkant is goed schoon te maken door de uitneembare tubes, handig!

De afvalbakken zijn gemaakt van 98% gerecycled materiaal. Dus eigenlijk hebben deze afvalbakken al een héél leven achter de rug. Ze zijn van staal, en de deksel is gemaakt van milieuvriendelijk bamboe, en er is meer. De afvalbak is een mooie en functionele prullenbak voor op het kantoor en ondertussen draag je bij aan een beter milieu!

Welke afvalbak kies jij?

Stel je eigen afvalbak samen

Hoe het werkt:

Je kunt je eigen afvalbakken samenstellen. Kies de bakken van je voorkeur. Bepaal het juiste formaat, kies zelf een gewenste kleur (veel mogelijk), het aantal gewenste fracties en welke afvalstromen jij wilt scheiden.

De afvalbak is alles wat je van een professionele bak mag verwachten. Natuurlijk kan je altijd bij ons terecht voor vragen en advies.

Afval scheiden met BinBin

BinBin Globular 45×4 (45L)

Deze aantrekkelijke afvalbak is ideaal om afval van bezoekers en personeel te scheiden. Hiermee is het mogelijk om maar liefst vier verschillende afvalstromen tegelijkertijd in te zamelen. Het design is stijlvol en sober met functioneel en esthetisch kleurgebruik. Doordat hij extra smal is, past de bak in iedere beschikbare ruimte. Hij is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en geheel naar wens samen te stellen.

BinBin Globular 30×1 (30L)

Deze afvalbak voor onder het bureau blinkt uit in eenvoud en stijl. Door een subtiele afwisseling van rechte en ronde vormen en het gebruik van natuurlijke materialen past deze BinBin in ieder kantoorinterieur. Van een moderne en strakke kantooromgeving tot een werkplek met een huiselijke uitstraling.

BinBin Globular 30×2 (30L)

Wil je op iedere werkplek plastic en papier kunnen scheiden? Deze stijlvolle afvalbak maakt het mogelijk. Dutch Design staat voor kwaliteit en duurzaamheid. De subtiele vormgeving en de geringe afmetingen maken deze BinBin ideaal voor onder het bureau.

BinBin Generation-2 outdoor (2x90L)

Kracht en soberheid. Dat zijn kenmerken van de Generation-2 outdoor. Met deze afvalbak voor buiten kun je moeiteloos verschillende afvalstromen naar keuze scheiden. De bak straalt kwaliteit en duurzaamheid uit en beschikt over de kenmerkende afgeronde hoeken. Het solide en duurzame karakter wordt onderstreept door het Sedum dak.

BinBin Original-3 (3 x 60L)

Deze BinBin kan volledig worden aangepast aan jouw behoeften en is voorzien van praktische functies die het gebruiksgemak vergroten. De afvalbak kenmerkt zich door een stijlvolle combinatie van rechte en ronde lijnen. De matte uitstraling van gepoedercoat staal en het bamboe bovenblad versterken het aantrekkelijke karakter.

Met de afvalbak kies je voor duurzaam design

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op.
Je kunt ons ook telefonisch bereiken op 055-5401004.