Directie kantoorinrichting met uitstraling

Directiekantoor inrichten: zorg voor samenhang en rust

N&N Partners biedt een ruime diversiteit meubellijnen voor het directiekantoor. Zo kun je voor het inrichten van de directiekamer kiezen voor een bureau en vergadertafel in dezelfde stijl. Van functionaliteit en minimalistisch design tot luxe en exclusiviteit. De keuze voor eenzelfde lijn directiemeubelen zorgt voor eenheid en rust en versterkt de uitstraling van je kantoor.

Directiekantoor met jouw eigen persoonlijke sfeer

Met directiekantoor meubelen kun je de directiekamer een geheel eigen sfeer geven. Kies de meubelen die je persoonlijkheid het beste onderstrepen en die bijdragen aan datgene waar je als bedrijf voor staat. Van meubels met een krachtige en solide karakter tot verfijnde ontwerpen die intellect en tact uitstralen. We helpen graag met advies op maat.

Meubellijnen voor het directiekantoor

T45

Dit robuuste bureau heeft een bureaublad van krasvast melamine met een dikte van 38 mm. Hetzelfde geldt voor de aanbouwtafel. Op deze manier creëer je een hoekbureau met een stoere uitstraling. De hoekopstelling is inclusief een aluminium kabeldoorvoerklep en cpu houder. Het geheel is leverbaar in drie kleuren en een zwevend ladenblok is optioneel.

De vergadertafel in deze serie is zo mogelijk nog robuuster. Deze heeft een rand met een dikte van 85mm. Je kunt het stoere karakter van deze tafel nog verhogen door te kiezen voor een vierkante melamine poot. Ook een ringframe behoort tot de mogelijkheden. Het tafelblad is verkrijgbaar in diverse kleuren en standaard voorzien van een kabeldoorvoerklep en kabelbak.

X5

In deze serie vind je een bureau en een vergadertafel met een tijdloos karakter. De rechte poten zijn uitgevoerd in metaal, wat zorgt voor zowel een strakke als elegante uitstraling. De kleuren matwit en shadow grey geven dit kantoormeubel een moderne look. Zowel bij het bureau als bij de vergadertafel kun je kiezen voor een aanbouwtafel. Hierdoor verkrijg je een hoekbureau dan wel een vergadertafel met hoekopstelling. De bladen zijn verkrijgbaar in wit, grijs, betonlook en vier verschillende houttinten. Bij het bureau kun je een zichtschot toevoegen voor optimale privacy.

X7

Met dit prachtige ontwerp van het Italiaanse designmerk Quadrifoglio heb je een ware blikvanger in je directiekamer en vergaderruimte. Wat vooral opvalt zijn de esthetisch vormgegeven poten van dit stijlvolle bureau en vergadermeubel. Naast een fraai vierpoots frame kun je kiezen voor een frame met een opvallende ringvorm. Het zwevende blad is slechts 10 mm dik, wat het meubel een strak en modern karakter geeft. Het blad is naar keuze uitgevoerd in melamine, glas of gelakt hout. Let ook op de details, zoals bladhoeken van chroom. De kabels zijn netjes weggewerkt, waardoor het meubel zijn strakke en esthetische karakter behoudt. De bladen zijn beschikbaar in verschillende formaten en kleuren. Je hebt de keuze uit een recht bureau alsmede een hoekbureau. Een ladenblok met of zonder handgrepen is optioneel, net als een zichtschot voor privacy tijdens het werken.

X8

Deze stijlvolle management-lijn van het Italiaanse designmerk Quadrifoglio valt op door zijn strakke en eigentijdse look. Het directiemeubilair is voorzien van een fraai aluminium frame in matwit of donkergrijs. Het 10 mm dunne blad van melamine, glas of gelakt hout versterkt het moderne karakter van de bureaus en vergadertafels in deze lijn. Er is een keuze voor een recht bureau en een hoekbureau in dezelfde stijl. Bij het hoekbureau kun je kiezen voor een ladenblok of schuifdeurkast met pennenlade. De kast met een metalen achterkant heeft een fraai opengewerkt patroon. Ook handgrepen behoren tot de mogelijkheden, evenals een zichtschot voor optimale privacy tijdens het werken.

X9

Eenvoud en elegantie. Dat zijn de kenmerken van de X9-lijn. De fraai vormgegeven conische poten vormen een stijlvolle eenheid met het 50 mm dikke blad van houtfineer. De serie directiemeubelen is ontworpen door Gabriel Polloni van het Italiaanse designmerk Quadrifoglio. De slanke belijning en de nauwkeurige afwerking maken de X9-lijn tot een esthetisch geheel voor de directiekamer. Van een recht bureau en hoekbureau tot een vergadertafel. Alle meubelen tonen dezelfde perfecte synthese tussen functie en design, elegantie en eenvoud. Voor het topblad biedt de X9 een keuze uit diverse kleuren en materialen. Het blad is nog verder te verfraaien met een chique lederinleg. Het hoekbureau voorziet in een doorlopend blad en een aanbouw met lades. De handgrepen zijn uitgevoerd in zen wit. Let vooral op het fraaie opengewerkte patroon van de aanbouw met metalen achterzijde. Het bureau is nog verder uit te breiden met een zichtschot en een kabelkorf.

X10

Directiemeubilair van grote klasse. Dat is de X10-lijn van het Italiaanse designmerk Quadrifoglio. De unieke vorm en ronde rand, die zo kenmerkend is voor de X10, geeft deze serie kantoormeubelen stijl en uitstraling. Doordat voor deze toplijn gebruik is gemaakt van houtfineer, stralen alle meubels in deze collectie exclusiviteit uit. Het topblad is beschikbaar in drie prachtige houtsoorten. Een luxe lederen inleg vergoot het exclusieve karakter van de X10. De bureaus en vergadertafels in deze lijn zijn beschikbaar in diverse afmetingen. Naast een recht bureau biedt de X10 ook een hoekbureau met ladenblok. Een zichtschot en kabelkorf behoren eveneens tot de mogelijkheden.

Boiserie

Deze modulaire boekenkast straalt stijl en karakter uit. Het minimalistische design en de karakteristieke staanders maken deze kast tot een ware aanwinst voor de directiekamer. Er is een keuze uit diverse aansprekende kleuren en houttinten. De ranke staanders zijn beschikbaar in matwit, glossy white, shadow grey en gepolijst aluminium. Ze geven deze kast een open en eigentijds karakter. De planken bestaan uit dubbel gecoat wit glas met diverse mogelijkheden voor deurtjes en panelen.

Stel nu vragen over meubellijnen voor het directiekantoor

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op.
Je kunt ons ook telefonisch bereiken op 055-5401004.