Herman Miller bureaustoelen, optimaal aan het werk

De Aeron-, Mirra 2– en de Embody-stoelen zijn de meest verkochte bureaustoelen van Herman Miller bij N&N Partners Klanten die op zoek zijn naar echt een goede bureaustoel adviseren we graag de Herman Miller bureaustoelen. De modellen hebben zich door de jaren heen bewezen. Het zijn ergonomisch goed doordachte meubels die zijn ontwerpen na uitgebreid onderzoek en zich onderscheiden door het iconische ontwerp.

De Herman Miller bureaustoelen staan daarnaast ook nog erg mooi op je kantoor. De kleurstellingen en gebruikte materialen zorgen ervoor dat de stoelen uitstekend tot hun recht komen op de hedendaagse werkplek.

Aeron bureaustoel

Aeron

Het cross-performance ontwerp van deze bureaustoel zorgt ervoor dat de stoel een breed aantal activiteiten en houdingen ondersteunt die mensen aannemen tijdens het werken. Van rechtopzittend om zich te concentreren tot het ontspannen achteroverleunen om na te denken.

Daarnaast is de Aeron geschikt is voor een breed aantal opstellingen, van thuiswerkplekken tot gedeelde werkplaatsen.

Bij een bureaustoel kun je niet één maat voor iedereen hanteren. Daarom is de Aeron leverbaar in drie maten zodat de pasvorm perfect bij jouw lichaamstype past. De bureaustoel is ontworpen met aandacht voor het milieu.

Lees meer op de website van Herman Miller.

Specificaties Aeron

 • 8Z Pellicle voor zonale drukverdeling en ventilatie
 • PostureFit SL voor een instelbare ondersteuning voor lendenen en rug
 • Intuïtieve instellingen voor optimaal comfort en aanpassing
 • Holistische materiaalpaletten voor moderne omgevingen

Bekijk hoe je de Aeron bureaustoel kunt afstellen

Mirra 2 bureaustoel

Mirra 2

De lus-rugleuning van de Mirra 2 ondersteunt de zitbeweging. Deze Herman Miller bureaustoel is flexibel en goed ondersteunend en laat je lichaam vrij en natuurlijk bewegen.

De Mirra 2 heeft twee rugleuningopties en is daardoor geschikt voor verschillende mensen en toepassingen. De zeer responsieve Butterfly Back is het resultaat van een nieuwe methode om een stoflaag te verenigen met aderen van polymeer, wat een dynamische, hybride structuur oplevert die als een suspensiemembraan werkt. De TriFlex-rugleuning voldoet aan de strengste reinigingsprotocollen, omdat hij geen textiellaag heeft.

Lees meer op de website van Herman Miller.

Specificaties Mirra 2

 • Dynamische oppervlakken die reageren op de kleinste bewegingen
 • Simpele, intuïtieve instelmogelijkheden voor het afstellen van de houding
 • Balans tussen direct comfort en persoonlijke ergonomie
 • De responsieve Butterfly Back is een dynamische hybride structuur die werkt als een suspensiemembraam
 • De Triflex™ Back voldoet aan de meest strenge reinigingsvoorschriften omdat het geen textiellaag heeft
 • De rugleuningopties bieden passieve PostureFit® heiligbeenondersteuning om onderuitzakken te voorkomen en houden je wervelkolom goed in balans terwijl je zit

Bekijk hoe je de Mirra 2 bureaustoel kunt afstellen

Embody bureaustoel

Embody

Is het mogelijk om een bureaustoel te ontwerpen die meer doet dan alleen de negatieve effecten van zitten te minimaliseren maar die zelfs goed voor je is? Dat was het idee van de ontwerpers Bill Stumpf en Jeff Weber.

Meer dan 20 artsen en wetenschappers op het gebied van de biomechanica, gezichtsvermogen, fysiotherapie en ergonomie hebben hun expertise verleend aan de ontwikkeling van deze stoel. Hierdoor heeft Embody een nieuwe maatstaf gezet voor drukverdeling, natuurlijke uitlijning en ondersteuning voor gezonde bewegingen bij ergonomische stoelen.

Lees meer op de website van Herman Miller.

Specificaties Embody

 • Pixelated Supportvan de Embody geeft je het gevoel alsof je zweeft, terwijl je perfect in balans bent
 • De Embody’s zittings- en rugleuningsoppervlakken passen zich automatisch aan, aan de microbewegingen van je lichaam, waardoor je gewicht bij het zitten gelijkmatig wordt verdeeld

 • Dit vermindert druk en stimuleert beweging wat zorgt een gezonde bloedsomloop en goede concentratie

 • Dankzij de Backfit– afstelling kun je de rugleuning aanpassen op de natuurlijke kromming van je wervelkolom, zodat je een neutrale, gebalanceerde houding bereikt

 • Embody’s bewegingstechnologie houdt je rugleuning in een juiste hoek ten opzichte van de zitting, waardoor je lichaam natuurlijk kan bewegen en de meest gezonde zithoudingen kan aannemen, terwijl je bekken stabiel blijft

Bekijk hoe je de Embody bureaustoel kunt afstellen

Sayl bureaustoel

Sayl

Een goed ontwerp, gezonde ondersteuning en geweldige waar voor het geld zijn altijd aantrekkelijke eigenschappen en Sayl heeft ze alle drie. Door op slimme wijze eenvoudige materialen te transformeren is de Sayl voor meer mensen bereikbaar. Sayl-ontwerper Yves Béhar en ons ontwikkelingsteam overwogen en heroverwogen elk onderdeel van het ontwerp en creëerden uiteindelijk een volledige familie van stoelen die binnen zijn klasse het ijkpunt is geworden voor kwaliteit, prestaties en design

Lees meer op de website van Herman Miller.

Specificaties Sayl

 • Het frameloze 3D intelligent™ suspension back-ontwerp zorgt voor bewegingsvrijheid en biedt gerichte ondersteuning en helpt ook om warmte van het lichaam af te voeren.
 • De flexibele en ademende ophanging is opgehangen aan de Y-tower™-ruggengraat die aan de basis van de stoel is verankerd door de ArcSpan™.
 • Het kantelmechanisme biedt continue ondersteuning en laat het lichaam op natuurlijke wijze achterover leunen, draaiend bij de enkels, knieën en heupen.
 • Standaard gemonteerde kantelbegrenzer, waardoor de gebruiker het bereik van de rugleuning kan beperken.
 • De Y-tower-afwerking van de stoel past bij de armbekleding.

Meer weten over Herman Miller bureaustoelen?

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op.
Je kunt ons ook telefonisch bereiken op 055-5401004.