Herman Miller fauteuils, zitten zoals jij wilt

Van de veelzijdige en duurzame modulaire Chadwick stoelen tot de persoonlijke Swoop fauteuil met zijn royale rondingen waarin je kunt zitten zoals jij graag wilt. De fauteuils van Herman Miller zijn allemaal uniek in hun uitgangspunten en ontwerpen, maar bovenal zijn ze een verrijking voor jouw kantoor.

De modulaire systemen pas goed in openbare ruimtes. De volledig gestoffeerde clubfauteuils komen goed tot zijn recht op bijvoorbeeld de directiekamer.

In een kantoorruimte kan het meubilair bijdragen aan het succes!

Chadwick modulaire stoelen vanuit vogelperspectief

Chadwick modulaire stoelen

Chadwick modulaire stoelen

Van de hand van de ontwerper van de Aeron-stoel komt ook de Chadwick modulaire stoelen-serie. Don Chadwick studeerde in de jaren 50 industrieel ontwerp aan de UCLA. Nadat hij een lezing had bijgewoond van de gevierde ontwerpers Charles en Ray Eames besloot hij zich te richten op meubilair.

Met de Chadwick fauteuils kun je enorm variëren met slechts een aantal onderdelen. De stoelen zijn al in 1974 ontworpen en nu up-to-date gebracht met een moderne zithoogte en stroomvoorziening. Het is één van de meest veelzijdige en duurzame fauteuilmeubilairsystemen die er beschikbaar zijn.

Lees meer op de website van Herman Miller.

Specificaties Chadwick

  • Vijf eenvoudige units stellen het systeem in staat een veelheid van vormen aan te nemen.
  • Diepe rondingen in de rugleuning zorgen voor luchtcirculatie rond de gebruiker en vergemakkelijken het schoonmaken.
  • Elk meubel is leverbaar in uiteenlopende textielsoorten en heeft een volledig gestoffeerde voorkant, achterkant en zijkanten.
  • De eenheden kun je veilig met elkaar verbinden dankzij eenvoudige koppelingen en weer losmaken om snel van opstelling te veranderen.

Swoop-fauteuilmeubels

Swoop-fauteuilmeubels

Ontwerper Brian Kane ontwierp Swoop op basis van de manier waarop mensen vandaag de dag zitten: persoonlijk. Er zijn geen harde randen of rechte hoeken zijn. De glijdende vorm van de armleuningen die overgaan in de stoel komen tegemoet aan uiteenlopende houdingen en posities. Van rechtop met een laptop op schoot tot of achterovergeleund met een kop koffie in de hand of met de benen gekruist, de voeten omhoog of in elkaar gekropen.

De Swoop-serie meubels bestaat uit leunstoelen met een zichtbaar houtgeraamte en ook als volledig gestoffeerde clubfauteuils en modulaire zitcomponenten. Hiermee zijn talloze combinaties mogelijk met werktafels, salontafels of kisttafels, wat extra flexibiliteit geeft aan openbare of gemeenschappelijke ruimtes.

 

Lees meer op de website van Herman Miller.

Specificaties Swoop

  • Uitgebreide reeks soorten textiel, fineer, laminaat en kleuren als stofferingsopties, van klassiek tot expressief.
  • Geen harde randen of rechte hoeken waardoor je diverse houdingen kunt aannemen in de Swoop.
  • Box-tafels zijn leverbaar met ingebouwde stopcontacten voor eenvoudige connectiviteit.
  • Modulaire zitcomponenten kun je koppelen om een aaneengesloten rij stoelen of voetenbanken te creëren die als banken een ruimte af kunnen bakenen.

Meer weten over de Herman Miller fauteuils?

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op.
Je kunt ons ook telefonisch bereiken op 055-5401004.