Kies voor eenvoud en gemak met een in hoogte instelbaar bureau

Makkelijk: bureau eenmalig instellen

Een in hoogte instelbaar bureau kun je in één keer op juiste hoogte instellen tijdens de plaatsing van het bureau. Je stelt de hoogte van het kantoormeubel in op basis van lengte en persoonlijke wensen. Het instellen van het bureau gaat gemakkelijk middels een inbussleutel.

Doordat de bediening handmatig gebeurt en er geen technische apparatuur nodig is voor het instellen, heeft een in hoogte instelbaar bureau een aantrekkelijke prijs. Dat maakt dit soort bureaus ideaal voor kantoren die over vaste werkplekken beschikken. Ook voor thuiswerken is een in hoogte instelbaar bureau een goede keuze.

 

 

 

 

 

Een gezonde werkhouding met een in hoogte instelbaar bureau

Een hoogte instelbaar bureau kun je op een hoogte instellen die een gezonde zithouding mogelijk maakt. Met een in hoogte instelbaar bureau kun je namelijk werken op een hoogte die bij je lengte past. Een bureau op de juiste hoogte helpt om de nek, rug en armen te ontlasten.

Bij N&N Partners hebben we bureaus met een instelbare hoogte van 62 tot 86 cm. Hiermee voldoen onze kantoormeubelen aan de Arbowetgeving voor gezond werken.

In hoogte instelbaar bureau

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op.
Je kunt ons ook telefonisch bereiken op 055-5401004.