N&N Partners Apeldoorn Kantoorinrichting huur meubilair Furniture as a Service

Voor een korte periode kantoormeubilair nodig? Kies voor voor ons Furniture as a Service concept!

Geniet van een fijne werkplek zonder je bezig te houden met de in- of verkoop van meubilair.

Tijdelijk kantoormeubilair van N&N Partners uit Apeldoorn

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom bedrijven en organisaties er liever voor kiezen om kantoormeubilair tijdelijk te gebruiken, in plaats van te kopen. Wil je geen tijd kwijt wilt zijn aan het in- en verkopen van bureaus, bureaustoelen, kasten en ander kantoormeubilair, dan is ons Furniture as a Service concept een goed idee.

Bij N&N Partners uit Apeldoorn kun je kantoormeubilair tijdelijk gebruiken. Je betaalt enkel voor het gebruik, niet voor het bezit.

Heb je voor een korte periode een kantoorinrichting nodig? Bijvoorbeeld voor een tijdelijk kantoor voor een festival, sport- of ander evenement of heb je een seizoensgebonden bedrijf dan is deze service voor kantoormeubelen een uitkomst.

Ook voor startende ondernemingen die geen risico willen lopen en geen zin hebben in een grote investering, is ons servicemodel een goede optie. En heb je snel een inrichting voor je kantoor nodig na onvoorziene omstandigheden, zoals brand of waterschade, dan wil je wellicht ook graag bureaus, bureaustoelen en kasten tijdelijk gebruiken.

Welk kantoormeubilair  valt onder deze serivce?

Bij ons kun je ervoor kiezen om bureaustoelen, bureaus of kasten. De bureaustoelen zijn ergonomisch en comfortabel. Onze expert stelt ze goed voor je in, zo kun je genieten van optimaal comfort op je tijdelijke werkplek.

Wil je een tijdelijk bureau gebruiken? Dan kun je kiezen uit bijvoorbeeld een zit-sta bureau of een vast bureau. Het grote voordeel van een zit-sta bureau is dat je in een actieve houding werkt. Dit is minder belastend voor je schouders, nek en rug. Zo creëer je snel een fijne werkplek voor je medewerkers.

En heb je kasten nodig voor in je tijdelijke bedrijfsruimte? Ook dan kun je bij ons terecht. Heb je nog ander kantoormeubilair nodig, zoals vergaderstoelen of tafels? Neem contact met ons op.

Kantoormeubiliar huren voor je tijdelijke bedrijfsruimte?

  • We werken met flexibele huurcontracten, neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.
  • Het kantoormeubilair dat je bij ons kunt huren is van kwaliteitsmerken zoals Palmberg, Senator en de N&N huislijn.
  • Snelle levertijden, neem contact op voor meer informatie.
  • Kantoormeubelen bezorgd, gemonteerd en weer opgehaald!

Hoe kunnen we je helpen met je tijdelijke kantoorinrichting?

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op.
Je kunt ons ook telefonisch bereiken op 055-5401004.