N&N Partners Apeldoorn Kantoorinrichting beplanting nodig

Planten op kantoor: Kies voor Mummieplanten

 

Geniet van een groene werkplek zonder onderhoud

Wat zeg je, Mummieplanten?! Ja inderdaad, zoals de naam al zegt, gaat het hier om échte planten die zodanig bewerkt zijn dat ze geen onderhoud meer vergen. Deze planten kosten niet veel meer dan gewone planten en zijn een uitkomst voor op kantoor. Je hebt groen op je werkplek maar het kost weinig tijd en moeite om de planten te onderhouden. Het is ook niet nodig om een duur onderhoudscontract af te sluiten.

Onderhoudsvrije planten voor op kantoor

Mummieplanten zijn echte planten waarbij het vocht in de stelen en bladeren is vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof. Waar een normale plant water zuigt dat vervolgens in het blad verdampt, bevat een Mummieplant een mix van glycerine en water waardoor de plant geen licht of water meer nodig heeft. De bladeren van de Mummieplant behouden hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur. Vervolgens worden de behandelde plantendelen op gedroogde, echte stammen bevestigd. Zo is er geen verschil met levende planten te ontdekken.

Combineer de planten met designer plantenbakken van Palmberg

N&N Partners biedt de mogelijkheid om de onderhoudsvrije Mummieplanten te leveren in combinatie met stijlvolle plantenbakken van Palmberg. Zo kun je genieten van groene planten of bomen op kantoor zonder dat je veel tijd en geld kwijt bent aan onderhoud. Even afstoffen is voldoende!

Hildering Groen

Mummiemos

Met mummiemos breng je de aangename sfeer van natuurlijk groen op de werkplek. Dat kan met een moslamp of mosring voor aan de muur, waarmee je subtiel groen toevoegt aan de werkruimte. Je kunt ook kiezen voor een volledig groene wand om de natuurlijke uitstraling van het kantoor te verhogen. Hildering Groenkunst levert complete wanden met verschillende soorten mos en eveneens mos om je eigen moswand of junglewand te creëren. Het grote voordeel van mummiemos is dat het lang meegaat, volledig onderhoudsvrij is en biologisch afbreekbaar. Dat maakt het tot een duurzame investering die je bedrijf tot een aangename plek maakt voor zowel werknemers als klanten.

Roma XL

Natuurlijk groen met het onderhoudsgemak van een kunstplant. Dat is de mummieplant papyrus. De plant is behandeld met een speciale vloeistof, zodat bewatering niet nodig is. Zo kun je op kantoor onbezorgd genieten van echt groen. De ronde plantenbak van gerecyclede kunststof oogt vriendelijk en is uitermate geschikt om gasten bij de entree een warm welkom te geven. De plantenbak is beschikbaar in alle kleuren en volledig recyclebaar.

Straight M

Met deze plantenbak breng je natuurlijk groen naar het kantoor en zorg je tegelijk voor een mooie afscheiding tussen werkplekken of zitplekken. De plantenbak bevat echte planten die met een speciale vloeistof zijn behandeld. Daardoor is water geven niet nodig en geniet je lange tijd onbezorgd van natuurlijk groen. De lichte, verrijdbare plantenbak is ideaal om kantoorruimtes in te delen, de privacy in werkruimtes te verhogen of een aangename zithoek te creëren. De plantenbak is gemaakt van duurzaam materiaal en in verschillende kleuren en maten beschikbaar. Zo voeg je sfeer toe aan de ruimte en verhoog je tegelijkertijd het milieuvriendelijke karakter van het kantoor.

Voordelen van Mummieplanten op kantoor.

  • De planten zijn volledig biologisch afbreekbaar in tegenstelling tot bijvoorbeeld kunstplanten.
  • De Mummieplanten worden in Nederland gemaakt.
  • De aanschafprijzen zijn vergelijkbaar met die van echte planten. Maar de kosten voor het onderhoud zijn veel lager!
  • Geen maandelijks onderhoudscontract nodig.

Welke onderhoudsvrije plant kies jij voor op kantoor?

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op.
Je kunt ons ook telefonisch bereiken op 055-5401004.