N&N Huislijn bureaus

Wissel staan en zitten af met een flexibele werkplek.

Uit eigen ervaring kunnen we zeggen dat de elektrisch in hoogte verstelbare bureaus op kantoor een succes zijn! Het afwisselen van staand en zittend werken ervaren we als erg prettig. Langdurig zitten heeft een negatief effect op de stofwisseling en geeft een groter risico op het ontwikkelen van gezondheidsklachten. Afwisseling van staand en zittend werken is dus gezond!

Het assortiment bureaus van de N&N huislijn biedt flexibele werkplekken in diverse uitvoeringen. Daarnaast bieden we uiteraard ook enkel rechthoekig bureaus, hoekbureaus en duo-werkplekken in verschillende uitvoeringen en materialen.

Bekijk het complete assortiment bureaus van de N&N huislijn.

N&N Huislijn bureaus en tafels

Entrada bureau

Deze bureauserie is eindeloos te combineren in bladvorm en accessoires. Het bureau is in hoogte verstelbaar van 62 tot 86 cm.

Turn & Go klaptafel

Ideale klaptafel om te gebruiken voor vergaderingen of cursussen. De tafel is voorzien van grote geremde wielen en RVS T-poot. Het onderstel heeft een vaste afmeting en is geschikt voor bladen van minimaal 140×70 tot 200×100. Uit voorraad leverbaar in zwart/RVS en wit/RVS. Het blad is in 14 verschillende kleuren leverbaar.

Bureau Flex

Staand en zittend werken wissel je eenvoudig af met deze flexibele werkplekken uit de N&N huislijn. In hoogte verstelbaar van zit hoogte (62-86 cm) tot sta hoogte (65-125 cm). We bevelen de elektrische, in hoogte verstelbare bureaus van harte aan!

Vragen over het kantoormeubilair uit N&N Huislijn?

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op.
Je kunt ons ook telefonisch bereiken op 055-5401004.

Keurmerken N&N Huislijn