roldeurkasten

N&N Huislijn kasten

Stille kasten voor open kantoren

Voor elke ruimte bieden we de passende kasten. Er zijn veel verschillende uitvoeringen en accessoires beschikbaar in het assortiment kasten van de N&N huislijn. Denk bijvoorbeeld aan schuifdeurkasten voorzien van geluidsabsorberend akoestisch foam in de schuifdeuren. Zo draagt het kantoormeubilair bij aan een goede akoestiek op de werkvloer. Staat de kast vrij in de ruimte dan is er ook de optie om er een speciaal akoestisch achterpaneel op te plaatsen.

Bekijk het complete assortiment kasten van de N&N huislijn.

N&N Huislijn kasten

Slide & Go schuifdeurkasten

Deze kastenserie is voorzien van een hoogwaardige techniek voor soepel lopende en stille schuifdeuren. Leverbaar in verschillende maten en optioneel met akoestische deuren, panelen en ombouwsets.

Triumph dossierladenkasten

Je hangmappen kun je prima kwijt in deze tijdloze, metalen Triumph dossierladenkasten in de maten A4, folio en quarto. De lades zijn 100% uittrekbaar, voorzien van kogelgelagerde telescoopgeleiders met kantelbeveiliging en centraal afsluitbaar.

Libreria modulaire boekenkast

Deze boekenkast bestaat uit 38mm dikke modules die je vrij in de ruimte of als wandkast kunt gebruiken. Omdat de kast modulair is opgebouwd heb je de keuze uit veel verschillende combinaties en kleuren.

Vragen over het kantoormeubilair van N&N huislijn?

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op.
Je kunt ons ook telefonisch bereiken op 055-5401004.

Keurmerken N&N Huislijn