Kantoorinrichting N&N Partners Apeldoorn huislijn kantoormeubilair

Het nieuwste assortiment kantoormeubilair van de N&N Huislijn

Ken je de N&N huislijn al? Samen met leverancier Swan Products leveren we een groot assortiment van het nieuwste kantoormeubilair. We spreken uit ervaring als we zeggen dat het meubilair van hoge kwaliteit is. De bureaus, kasten, bureaustoelen en accessoires zijn al bij veel van onze klanten op kantoor in gebruik!

Ook akoestische scheidingswanden, panelen en akoestisch meubilair maken onderdeel uit van het assortiment kantoormeubilair van de N&N huislijn. Het complete assortiment van de N&N huislijn is online te bekijken. Bekijk de catalogus.

Binnen 2 weken gemonteerd geleverd

De kantoormeubels van de N&N huislijn zijn altijd op voorraad. We leveren het meubilair dus gegarandeerd binnen 2 weken, volledig gemonteerd bij je af. Dat is aanzienlijk sneller dan bij duurdere merken, waarbij de producten vaak op bestelling gemaakt worden en de levertijd dus kan oplopen.

Effectieve werkplekken inrichten met de N&N huislijn

In het grote assortiment van de N&N huislijn vind je al het kantoormeubilair én de accessoires om je kantoor in te richten met prettige en vooral effectieve werkplekken. Wanneer je kiest voor een mix met het robuuste en stijlvolle meubilair

van N&N Partners, dan creëer je zeker een comfortabele en uitnodigende werkomgeving.

Het inrichten van een kantoor is een vak apart. Je krijgt te maken met zaken zoals ergonomie, akoestiek, efficiency en je hebt uiteraard je eigen wensen, smaak en budget. N&N Partners heeft meer dan 20 jaar ervaring in het inrichten van kantoren en werkruimtes. Samen met onze interieurarchitect maken we graag een plan voor een betaalbare werkplek op maat.

Assortiment N&N Huislijn

N&N Huislijn stoelen

Het assortiment stoelen bestaat uit bureaustoelen, terras- en kantinestoelen, vergaderstoelen, barkrukken en akoestisch zitmeubilair. Het zitmeubilair is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, materialen en kleuren.

N&N Huislijn bureau’s

Het meest verkochte bureau uit de N&N Huislijn is het Flex zit-sta bureau. Automatisch in hoogte verstelbaar van zit-zit” (hoogte 62-86 cm) tot “zit-sta” (65-125 cm).

N&N Huislijn kasten

Van roldeurkasten tot garderobekasten en van schuifdeurkasten tot boekenkasten, ze zitten allemaal in assortiment kantoormeubilair uit de N&N Huislijn.

Online catalogus: Vraag je persoonlijke offerte aan

Ergonomisch, tijdloos en betaalbaar kantoormeubilair

Het complete assortiment kantoormeubilair van de N&N huislijn vind je in de online brochure. Bekijk de zit-sta bureau’s, ergonomische bureaustoelen en akoestische scheidingswanden. Of kom eens langs in onze showroom! Heb je vragen, neem contact op met AtHomeAtWork.

Keurmerken N&N Huislijn

Vragen over het kantoormeubilair van N&N huislijn?

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op.
Je kunt ons ook telefonisch bereiken op 055-5401004.