PALMBERG bureaus, voor iedereen die waarde hecht aan uiterlijk, kwaliteit en optimale functionaliteit.

Van de acht verschillende werkpleksystemen die PALMBERG voert is het bureau uit de CREW-lijn de meest verkochte variant bij N&N Partners. Met CREW kun je zitten en staan achter je bureau snel afwisselen. Zeker wanneer je kiest voor de variant met de elektromotor (650-1250mm). Met één druk op de knop kun je de hoogte van je bureau aanpassen.

Het afwisselen van staand en zittend werken heeft veel voordelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een betere conditie en minder kans op rugklachten.

Voor meer informatie over de andere bureau’s kun je terecht op de website van PALMBERG.

PALMBERG CREW bureau

Akoestische wanden

Het PALMBERG CREW bureau is leverbaar met akoestische wanden. Door de demping van omgevingsgeluiden, kun je rustig werken. Daarnaast biedt de scheidingswand andere mogelijkheden zoals het wegwerken van bekabeling of het plaatsen van een monitorbeugel of een stopcontact met geïntegreerde USB-oplader voor je smartphone.

Elektrisch in hoogte verstelbaar

Met de knoppen aan het CREW bureau verstel je eenvoudig de hoogte van je bureau (650 – 1250mm). Zo heb je de beschikking over een volledige ergonomische werkplek. Er zijn ook bureaus met vaste hoogte (720mm) , in hoogte verstelbaar met ‘easy push’ (650 – 850mm) of slinger (650 – 850mm) leverbaar.

Kabels uit het zicht

Kies je voor een CREW bureau, dan zijn ontsierende kabels rond je bureau verleden tijd. Je kunt kiezen voor geïntegreerde stekkerdozen inclusief USB-oplader en/of netwerkaansluiting. Alle kabels worden door middel van een doorgaande kabeldoorvoerborstel bijna onzichtbaar naar de kabelgoot gevoerd.

Meer weten over PALMBERG bureaus?

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op.
Je kunt ons ook telefonisch bereiken op 055-5401004.