PALMBERG kasten, ordening in alle dimensies!

Met de series PRISMA 2, COMPONA en SELECT biedt PALMBERG drie modulaire kastsystemen. De kasten van PALMBERG zijn geschikt voor elke ruimte op kantoor, van receptie tot bestuurskamer.

Kasten hebben meerdere functies binnen een kantoorruimte. Aan de ene kant is er de functionele eigenschap van het opbergen en aan de andere kant kun je er de ruimte mee vormgeven door bijvoorbeeld een kast als scheidingswand te gebruiken.

Met de modulaire kastsystemen kun je veel kanten op en maak je eenvoudig je eigen kast op maat. Daarnaast kan PALMBERG ook echt maatwerk leveren. Neem hiervoor contact op met N&N Partners, wij zijn officiële dealer van PALMBERG kantoormeubilair.

PALMBERG kasten bij N&N Partners

PRISMA 2 kasten

De draaideurkasten tot aan het plafond zorgen voor een optimaal gebruik van de kantoorruimte.

Bij de schuifdeurkast zorgt de geleiderail ervoor dat de deuren bij het openen en sluiten vloeiend zweven. Aangevuld met een demping aan weerszijden heb je dus zeker geen last van dichtklappende deuren.

De kasten zijn in diverse uitvoeringen, kleuren en materialen leverbaar.

COMPONA kasten

Deze PALMBERG kasten groeien makkelijk met je mee. De op elkaar afgestemde bouwstenen van het modulaire kastensysteem bieden je een grote hoeveelheid aan combinatiemogelijkheden. Verticaal of horizontaal gerangschikt, vrijstaand midden in een ruimte of tegen een muur geplaatst, COMPONA staat voor effectief ruimtegebruik op hoog niveau.

Daarnaast is er de keuze uit open of gesloten kasten, verticale jalousiedeuren, kleppen met glas of melamine fronten, brede laden, uittrekbare hangmappenframes en nog veel meer.

SELECT kasten

Deze PALMBERG kasten zijn greeploos. De draaideuren en laden open je met een profielgreep en de lichtlopende schuifdeuren glijden in een onzichtbaar railsysteem. Met SELECT is alles makkelijk bereikbaar en toegankelijk.

Het bijzondere aspect van de kast is de combinatie van matte en reflecterende oppervlaktes. Het glas is verkrijgbaar in negen verschillende tonen. Hierbij passend zijn alle draai- en schuifdeuren uit glas voorzien van een stabiel, zilver geëloxeerd aluminiumkader.

Meer weten over PALMBERG kasten?

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op.
Je kunt ons ook telefonisch bereiken op 055-5401004.