N&N Partners Apeldoorn Kantoormeubel Palmberg

PALMBERG, Duits design van de hoogste kwaliteit bij N&N Partners

Het Duitse PALMBERG produceert sinds 1922 hoogwaardige en moderne kantoorinrichtingen. Het assortiment kantoormeubilair van PALMBERG voldoet aan veeleisende kwaliteitsnormen, is ISO-gecertificeerd en de productie is milieubewust. PALMBERG maakt gebruik van lasertechnologie om de fineerlagen vast te lijmen. Hierdoor ontstaat er een vrijwel naadloze randafwerking. Het resultaat, geen naden meer, minder kans op schade en geen overgebleven lijmresten.

N&N Partners levert als PALMBERG dealer, bureaus en kasten bij klanten die kwaliteit het belangrijkst vinden bij de selectie van hun kantoormeubilair.

Een van de best verkochte producten is het zit-sta bureau PALMBERG Crew Solitair. Met dit elektrisch in hoogte verstelbaar bureau kun je staand en zittend werken makkelijk afwisselen.

PALMBERG kantoormeubilair bij N&N Partners

PALMBERG bureaus

PALMBERG biedt acht verschillende, ergonomische en flexibele werkplekseries met verschillende soorten bureaus, waaronder zit-sta bureaus.

PALMBERG kasten

Het assortiment kasten van PALMBERG bestaat uit drie verschillende modulaire systemen voor diverse toepassingen. Van receptie tot directiekamer en indien gewenst ook maatwerk mogelijk!

Meer weten over PALMBERG kantoormeubilair?

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op.
Je kunt ons ook telefonisch bereiken op 055-5401004.