Receptie, het visitekaartje van uw bedrijf!

Het receptiemeubilair van een bedrijf speelt een bijzondere rol. Het is vaak het eerste dat in het oog valt en het eerste dat aangeraakt wordt. Daarom is het heel belangrijk, al bij de ontvangst in een goede inrichting te investeren.

Op maat gemaakt

Onze receptiebalies worden op maat gemaakt. Ieder bedrijf en ieder pand is uniek, waardoor onze balies naadloos aansluiten op hun omgeving.

Casus, voor strakke rechte inrichtingen

Er is geen tweede mogelijkheid om een eerste indruk te maken. Het countermeubel Casus is design in optima forma. Als eerste zien bezoekers een helder ingedeeld front. De horizontale indeling van het meubel scheidt daarbij de decorbasis van het hoger gelegen communicatieniveau. Dankzij zijn creatieve functionaliteit laat CASUS diverse vormen van de opbouw toe. De balies kunnen als rechte elementen worden ingezet of door 90°-elementen ook in hoeksituaties voorzien. Hoe u CASUS ook gebruikt, de heldere lijn van uw onderneming overtuigt al bij de ontvangst.

Brochure downloaden

Entree, gewoon een vriendelijk ontvangst!

ENTREE biedt veel plaats op weinig ruimte. De combinatie van een ruim werkgedeelte en representatieve ontvangstbalie stelt u in staat om snel en doelgericht te wisselen tussen administratie en service. Dankzij heldere vormen, esthetisch moderne schotten en hoogwaardige oppervlakken laat u al in het ontvangstgedeelte aan uw gasten weten dat ze van harte welkom zijn.

Brochure downloaden

CONTACT

ADVIES OVER RECEPTIES?

Rob, adviseur kantoorinrichting

T. 055-5401004

E. info@nnpartners.nl

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op. Je kunt ons ook telefonisch bereiken op 055-5401004.