Kantoormeubilair van Score bij N&N Partners

Het Score kantoormeubilair zorgt ervoor dat je minder snel moe wordt, geconcentreerder werkt en beter presteert. Deze investering betaalt zich snel terug! Een goede lichaamshouding zorgt voor minder rugklachten en helpt RSI voorkomen.

Meer weten over Score?

Amazone

Deze ergonomisch gevormde zadelkruk van Score faciliteert een goede werkhouding, waardoor rugklachten en RSI kunnen worden voorkomen. De Amazone-zitting heeft de combinatie van het gemak van zowel zitten als staan, het geeft een actieve houding. Je voeten staan op de grond en je zit rechtop met je gewicht goed verdeeld over je voeten en je zitvlak. Op deze manier ervaar je meer ontspanning en energie tijdens het werken.  Door de zadelvorm komt de wervelkolom in een houding die minder tot vermoeidheid leidt. De grote zwenkwielen zorgen ervoor dat je je snel kunt verplaatsen. De kruk is beschikbaar met een speciaal mechaniek waardoor het zadel met je meebeweegt. Met deze zogenoemde Balance techniek blijft de stand van je bekken en ruggenwervel in evenwicht en ervaar je geen belasting bij drukpunten aan de binnenkant van je dijen en schaambeen. Dit verhoogt het zitcomfort. De kruk is leverbaar in veel verschillende kleuren en verschillende hoogtes.

Amazone met lendensteun

Wil je tijdens het werken de prettige combinatie van zitten en staan ervaren en daarbij extra comfort voor je onderrug? Dan is de Amazone zadelkruk met lendensteun een goede keuze. Deze kruk in de vorm van een zadel zorgt ervoor dat je gewicht perfect verdeeld is over je voeten en je zitvlak. Je bekken is op natuurlijke wijze gekanteld, waardoor je optimaal rechtop kunt zitten. Deze gezonde ontspannen zithouding draagt bij aan meer energie en een beter concentratievermogen. Door de lenensteun ervaar je een aangename ondersteuning in je onderrug. Doordat de kruk wieltjes heeft, kun je je gemakkelijk verplaatsen. Kies je voor een zadelkruk met speciale Balance techniek, dan beweegt de zitting mee met je bewegingen. Op deze manier ervaar je meer balans en worden drukpunten ontlast. De kruk is beschikbaar in veel verschillende kleuren en hoogtes.

Bloedafnamestoel Vena Hydro

De Vena Hydro vergemakkelijkt de bloedafname bij patiënten. De hoge rugleuning en de verstelbare armleggers staan garant voor comfortabel en ontspannen zitten voor de patiënt. Met de hydraulische voetbediende hoogteverstelling brengt de verpleegkundige de patiënt snel en gemakkelijk op een aangename werkhoogte. Het compacte ontwerp van de stoel maakt het mogelijk om bloed af te nemen in kleinere ruimtes. De stoel heeft een mogelijkheid tot draaiblokkering en een rugleuning die tot 30° kan kantelen. Daarnaast is de stoel leverbaar met sta-op beugels voor gemakkelijker zitten en opstaan. Dat is vooral prettig voor kleinere en oudere patiënten. Andere opties zijn geremde wielen en multi verstelbare en fixeerbare prikarmleggers.

Medical 6100 Balance Ø 35 cm

Een ergonomische behandelkruk die hygiënisch werken mogelijk maakt. Ideaal voor gebruik in de praktijkruimtes van het ziekenhuis, de tandartspraktijk, huisartspraktijk, opticien en fysiotherapeut. De kruk is voorzien van het innovatieve Score Balance-systeem. Dit garandeert dat je als behandelaar voortdurend een beetje beweegt. Op deze manier is je zithouding steeds actief terwijl je patiënten behandelt. Het mechaniek zorgt ervoor dat je een deel van de bewegingen in de rug compenseert. Door voor een zitting met PUxx bekleding te kiezen, kun je deze reinigen met desinfecterende middelen op basis van alcohol, chloor en ammoniak. Als je je handen steriel moet houden, is een taboeret met voetbediening heel geschikt. Naast deze optie kun je kiezen voor een lendensteun die extra zitcomfort biedt tijdens het behandelen van patiënten.

Meer weten over kantoormeubilair van Score

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op.
Je kunt ons ook telefonisch bereiken op 055-5401004.