Allermuir fauteuils, luxe, modern en akoestisch meubilair

Allermuir fauteuils, Anything but ordinary.

Het portfolio van Allermuirs zitmeubilair bestaat uit schitterende nieuwe ontwerpen en moderne klassiekers met een hedendaagse twist. Allermuir werkt nauw samen met getalenteerde internationale ontwerpers om samen innovatief meubilair te maken. De filosofie van Allermuir hierbij is: “We believe that it’s more than furniture, but the setting to so many important scenes in our lives.”

Het merk is opgericht in 1970 door de familie Vaghetti en sinds 2005 onderdeel van The Senator Group. De afgelopen jaren is de bekendheid van Allermuir sterk toegenomen en leveren ze meubilair aan meer dan 70 landen ter wereld.

Meer weten over Allermuir fauteuils?
N&N Partners heeft goede ervaringen met het meubilair van Allermuir. Voor klanten die design en comfort belangrijk vinden is Allermuir een goede keuze. Wil je een goed advies voor een passende fauteuil? Of wil je meer weten over akoestisch meubilair van Allermuir? Kom langs in onze showroom of neem contact op met N&N Partners.

Allermuir Haven Pods

Haven Pods

Met de akoestische elementen uit de Haven Pods-serie van Allermuir ben je verzekerd van privacy binnen een open office. Er zijn meerdere varianten van de Haven Pod beschikbaar, van individuele werkplek tot ruimtes waarbinnen je als team kunt samenwerken. Het meubilair is efficiënt en geometrisch ontworpen door designer Mark Gabbertas.

We vertellen je graag meer over deze akoestische, fraai vormgegeven werkruimtes van Allermuir.

Allermuir Haven Fauteuil

Haven fauteuil

 

Uit dezelfde familie als de Haven Pods, biedt ook deze fauteuil van Allermuir je persoonlijke privacy in een drukke werkomgeving. De kussens zijn zacht, comfortabel en casual, in contrast met de formele structuur van de buitenkant van het zitmeubel.

De Haven is een modulair systeem, bestaande uit fauteuils en sofas, allemaal leverbaar met of zonder hoofdsteun. Maar deze raden we uiteraard wel aan, als je wilt profiteren van optimale rust en privacy in je Haven van Allermuir.

De Haven is zoals Allermuir het omschrijft “A Haven within a busy world”

Allermuir Famiglia fauteuil

Deze serie fauteuils bestaat uit lage, medium en hoge lounge stoelen met een houten of metalen poot. Ook leverbaar met wieltjes of met tafel. Verkrijgbaar in verschillende stoffen en kleuren. De Famiglia fauteuils zijn modern en stijlvol vormgegeven door de ontwerpers van PearsonLloyd.

De Famiglia fauteuil van Allermuir, een pronkstuk op je kantoor!

Meer weten over Allermuir fauteuils?

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op. Je kunt ons ook telefonisch bereiken op 055-5401004.