Senator vergaderstoelen, effectief en comfortabel vergaderen

Vergaderen doe je ergonomisch verantwoord op een Senator vergaderstoelen

De Senator vergaderstoelen en conferentiestoelen vindt je terug in trainingsruimtes, onderwijsinstellingen, vergaderruimtes, conferentiezalen en wachtkamers. De anatomisch gevormde stoelen zijn vormgegeven door toonaangevende designers zoals Red Dot Award.

Kom langs in onze showroom om eens proef te zitten op een Senator vergaderstoel of neem contact op met N&N Partners.

Senator vergaderstoel Ad-Lib

De Senator conferentiestoel Ad-Lib met vierpoots draaibaar onderstel is in hoogte instelbaar en voorzien van een comfortabel permanent rugmechanisme. Moderne, dynamische en flexibele werk- en overlegomgevingen stellen hoge eisen aan kantoormeubilair. De Ad-Lib vergaderstoel voldoet aan deze eisen en past goed in een modern interieur, waarbij design voorop staat.

De vergaderstoel is tevens verkrijgbaar als 4-poots stoel met en zonder wielen. Ook een Ad-Lib met sledeframe behoort tot de mogelijkheden, net als een variant zonder armleuningen. De stoel is verkrijgbaar in kunststof, maar kan ook compleet gestoffeerd worden geleverd. Een combinatie van een gestoffeerde zitting en kunststof rugleuning is eveneens een optie.

Senator vergaderstoel Fuse Visitor

Fuse Visitor vergaderstoel

Deze flexibele Senator vergaderstoel is stapelbaar tot 4 stuks. De bekleding is 3D gebreid, wat zorgt voor een uitermate comfortabele vergaderstoel. De Fuse Visitor combineert functie met vorm!

Senator vergaderstoel Sprint Visitor

Sprint Visitor vergaderstoel

De Sprint Visitor van Senator is een eenvoudige en eigentijdse vergaderstoel, waarop je moeiteloos urenlange vergadering kunt bijwonen. De stoel is oorspronkelijk ontworpen voor gebruik door bezoekers en voor meetings, maar door het elegante ontwerp kun je de stoel ook prima gebruiken in andere settings.

Deze Sprint vergaderstoel is bekleed met prachtige gedetailleerde stoffering en diepe, comfortable kussens.

Meer weten over Senator vergaderstoelen?

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op.
Je kunt ons ook telefonisch bereiken op 055-5401004.