N&N Partners Apeldoorn Kruk kopen

Herken je dit?

“Aan het einde van de werkdag heb ik geen energie meer”

“Ik vaak heb last van mijn schouders”

“Mijn nek doet pijn”

“Ik merk regelmatig dat mijn rug vast zit”

Dynamisch werken doe je op een zadelkruk

Wil je ‘zittend-staan’ of ‘staand-zitten’?

Het is even een doordenkertje. Maar met de zadelkruk kun je op een prettige manier dynamisch werken. Zo kun je zittend staan achter een in hoogte verstelbaar bureau of achter een hoge balie. En je werkt staand zittend wanneer je op een zadelkruk werkt aan een normaal bureau. In beiden gevallen zorgt de zadelkruk voor de juiste ergonomische werkhouding.

N&N Partners biedt een divers assortiment zadelkrukken mét of zonder lendensteun. We adviseren je graag over de zadelkruk die het beste bij jou past.

Zadelzitten zorgt voor een gezonde en dynamische werkhouding

 • Mobieler

  Je bent mobieler op een zadelkruk. Zittend op je zadel met je benen in een lichte spreidstand kun je gemakkelijk heen en weer rollen om bijvoorbeeld even iets te pakken.  

 • Gezonde verticale positie

  Voorkomt rugklachten door de ‘open heuphoek’ van ca.135°. Met deze neutrale houding belast je je  spieren en wervelkolom het minst omdat je ruggenwervels, je nek en je hoofd vanzelf in een gezonde verticale positie komen te staan.

 • Meer energie!

  Dynamisch werken maakt je productiever en houdt je gezond en fit. Zo heb je dus meer energie over aan het einde van je werkdag!

Welke zadelkruk past bij jou?

Extra ondersteuning

Je kunt kiezen voor een zadelkruk met extra ondersteuning. Door een uitvoering te gebruiken met een lendensteun en armleuningen heb je extra ondersteuning bij een actieve werkhouding. Veel mensen vinden dit prettig werken op kantoor.
De zadelkrukken zijn leverbaar in twee verschillende zitvormen. Een smallere zit van 34cm, de Amazon en er is een variant met een bredere zit van 44 cm, de Jumper.

Dynamisch zitten

Er zijn twee opties voor het instellen van de kanteling van de zitting. Dit kan handmatig of door middel van de Balance 360° Dynamic Motion mechaniek waarbij het instellen naar jouw persoonlijk voorkeur slechts één keer nodig is.

De juiste hoogte

Het is van belang dat je zorgt dat je met je voeten plat op de grond zit als je op een zadelkruk zit. Je houding is dan het meest neutraal en ontspannen en je heuphoek is dan optimaal.

Welke zadelkruk kies jij?

Stel je eigen zadelkruk samen

Hoe het werkt:

Je kunt je eigen zadelkruk samenstellen. Je hebt o.a. de keuze uit:

 • Verschillende materialen en kleuren voor de bekleding
 • Handmatige instellen van zithoek of Balance instelbaar
 • Aluminium onderstel in verschillen kleuren
 • Harde of zachte wielen
 • Voetenring of voetbediening
 • Verschillende hoogtes

Balanskruk of wiebelkruk

In balans met de balanskruk

Vrij en ontspannen rechtop zitten. Dat is mogelijk met een balanskruk of wiebelkruk. Deze kantoorkruk stimuleert je lijf om een optimaal evenwicht te vinden. Met een balanskruk is je lichaam dus voortdurend in beweging, zonder dat je er iets van merkt. Als je in balans bent, zit je namelijk stevig en recht. Het is de zithouding die je van nature hebt en die je spieren versterkt. Tegelijkertijd is deze natuurlijke zithouding ontspannend en ontlastend voor je rug. Met deze kruk voor kantoor kun je daarom lichamelijke klachten voorkomen dan wel verminderen. Bekijk het aanbod balanskrukken van de AtHomeAtWork.

Ongo balanskruk

Een Ongo kruk bevordert je gezondheid terwijl je zit. Dat doet een Ongo door waardevolle feedback te geven over je bewegingen tijdens het zitten. Zo weet je of je goed bezig bent of dat je iets in je beweging kan aanpassen om je gezondheid nog te bevorderen. Bij de ONGO®Classic gebeurt dat onder andere doordat een kogeltje door een baan rolt. Ook de bolle voetplaat, de zitting en staander geven waardevolle informatie over je bewegingen. Zo kun je steeds een actieve zit aannemen, wat zowel je werkprestaties als je lichamelijk welbevinden bevordert.

Amazone

Deze ergonomisch gevormde zadelkruk van Score faciliteert een goede werkhouding, waardoor rugklachten en RSI kunnen worden voorkomen. De Amazone-zitting heeft de combinatie van het gemak van zowel zitten als staan, het geeft een actieve houding. Je voeten staan op de grond en je zit rechtop met je gewicht goed verdeeld over je voeten en je zitvlak. Op deze manier ervaar je meer ontspanning en energie tijdens het werken.  Door de zadelvorm komt de wervelkolom in een houding die minder tot vermoeidheid leidt. De grote zwenkwielen zorgen ervoor dat je je snel kunt verplaatsen. De kruk is beschikbaar met een speciaal mechaniek waardoor het zadel met je meebeweegt. Met deze zogenoemde Balance techniek blijft de stand van je bekken en ruggenwervel in evenwicht en ervaar je geen belasting bij drukpunten aan de binnenkant van je dijen en schaambeen. Dit verhoogt het zitcomfort. De kruk is leverbaar in veel verschillende kleuren en verschillende hoogtes.

Jolly

Goed zitten doe je met zadelkruk Jolly. De ergonomische zitting in de vorm van een fietszadel zorgt ervoor dat je als vanzelf een rechte zithouding aanneemt. Dit draagt bij aan je energieniveau gedurende de werkdag. Doordat je voeten met deze Score kruk plat op de vloer staan, ervaar je een natuurlijke steun. Het optionele Balance mechanisme zorgt voor een optimale stand van het bekken en de ruggenwervel. Zo voorkom je druk aan de binnenkant van de dijen en het schaambeen. De kruk is voorzien van wielen, waardoor je je gemakkelijk verplaatst. De zitting is standaard uitgevoerd in kunstleer, maar je hebt tevens de keuze uit waterafstotend en brandwerend Stamskin in verschillende aansprekende kleuren. De Jolly is leverbaar in verschillende hoogtes.

Jumper

Actieve ontspanning terwijl je werkt. Vanuit dat idee zijn Score zadelkrukken ontwikkeld. Met deze bredere variant van de Amazone zadelkruk hoef je niet steeds op te staan om gezond werken mogelijk te maken. Je staat in feite al terwijl je zit. Door de zadelkruk kantelt je bekken naar voren en staan je wervelkolom, nek en hoofd meer in een natuurlijke positie. Deze kruk faciliteert een open heuphoek van 135 graden, waardoor je je spieren en wervelkolom het minst belast. Zo profiteer je van het comfort van zitten én het gezonde en activerende effect van staan. Je voorkomt nek- en rugklachten, hebt meer energie en kunt je beter concentreren op je werk. De Jumper is er in verschillende uitvoeringen. Zo kun je kiezen voor een Jumper met lendensteun en de Jumper Balance, waarmee de stand van je bekken en rugwervel in evenwicht blijft.

Polo

Deze zadelkruk van Score is licht en compact, waardoor je hem gemakkelijk verplaatst en opbergt. Verder heeft de Polo alle voordelen die een zadelkruk te bieden heeft. Zo bevordert hij een actieve zithouding, waarbij je rug recht is en je bekken gekanteld. Doordat je de juiste spieren van je rug en buik aanspant, worden deze sterker. Je ademhaling gaat regelmatiger en je doorbloeding verbetert. Dat geeft jou alle energie die je nodig hebt om moeiteloos en ontspannen te werken. De Polo is er in verschillende varianten. Zo heeft de Polo Jumper een bredere zit en de Polo Amazone een smallere zit. Je hebt de keuze uit verschillende hoogtes en materialen in aansprekende kleuren. Stel je eigen Polo samen op basis van jouw lichaamsbouw, werkzaamheden en werkhoogte. Of je nu docent of tekstschrijver bent, accountant of advocaat.

Stel ons je vragen over de zadelkruk of balanskruk

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op.
Je kunt ons ook telefonisch bereiken op 055-5401004.